Avdelning

Navet

Connect

Nav, mittpunkt, kärna, centrum. Kärt barn har många namn sägs det men kortfattat så består denna avdelning av Allians innersta hjältar. 

Dessa tre superhjältar ser till att bolaget mår bra och att alla Alliansare trivs och utvecklas. 

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Arbetsplats & kultur

Våra värderingar agerar som en kompass som ska leda i hur vi ska bete oss mot varandra och de runt omkring oss. Våra kunder väljer Allians som samarbetspartner på grund av vår höga kvalitet på de tjänster vi levererar.

Tack vare att vi håller en öppen och ärlig kommunikation bygger vi förtroende för oss som samarbetspartner men vi öppnar också upp för samarbete där medarbetarna kan dela med sig av sina kunskaper, ta fram det bästa hos varandra och uppleva teamkänsla, på riktigt.

För oss är det viktigt att behålla och utöka kompetensen hos våra medarbetare. Hos Allians finns det goda förutsättningar att utvecklas både på personligt plan och yrkesmässigt. 

Chewie, we’re home

 

 • Må bra

  Vi erbjuder generöst friskvårdsbidrag och massage. Vi sponsrar gärna din medverkan i exempelvis vårruset, midnattsloppet eller Tough Viking.

  "The Force will be with you. Always".

 • Utveckling och utbildning

  För oss är det självklart att du ska få vässa dina jedikunskaper.
  Om du vill fördjupa dig i något ämne eller auktorisera dig så har du kommit helt rätt. Vi ser din kompetens som vår styrka!
  En unik förmån är att ha en av Sveriges främsta föreläsare i redovisning i vårt team! Årligen får vi en skräddarsydd kurs med det senaste inom redovisning, lön och revison. Vi har även Alliansdagar varje kvartal där vi har fokus på det superhetaste.

 • Smidiga tider

  Frihet under ansvar kan vara ett uttjatat begrepp och därmed självklart hos oss. Ibland kommer helt enkelt livet emellan och då kan en flexibel arbetstid vara värdefullt.

Häradsvägen 18
177 46 Järfälla Vägbeskrivning Se sida

Stockholm

111 52 Stockholm Vägbeskrivning Se sida

Stockholm söder

Rosenlundsgatan 54
118 63 Stockholm Vägbeskrivning Se sida

Visby

Söder väg 3A
621 58 Visby Vägbeskrivning kontakt@re-allians.se 0498-23 23 50 Se sida

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor